Laulajaksi

Kuoromme on neliääninen sekakuoro, jolla on harjoittelun lisäksi pienempiä esiintymisiä, konsertteja ja laululeirejä – unohtamatta muita yhteisiä tempauksia hyvien asioiden eteen. Harjoitukset torstaisin klo 18.00-20.30 Mieskuoron huoneistossa, sisäänkäynti Hämeenkatu 21, sisäpihan kautta.

Lahden Viihdekuoro on neliääninen sekakuoro, jonka riveissä on mukava laulaa. Kuoron ohjelmisto muodostuu monipuolisesta uudemmasta ja vanhemmasta kotimaisesta ja ulkomaisesta iskelmä- ja viihdemusiikista. Kuorolla on vuosittain erilaisia esiintymisiä ja konsertteja. Konserttien ohjelmiston harjoittelun yhteydessä opitaan leppoisasti perustietoa musiikinteoriasta sekä mukavaa musiikkitietoutta kappaleiden taustoista sekä tekijöistä.

Jos haluat laulaa hyvin soivassa ja iloisessa joukossa, tule tutustumaan ja laulamaan yhdessä. Nuotinlukutaito ei ole välttämätön. Opit kyllä asiat nopeasti käytännössä. Koelaulu ei ole pakollinen. Uskomme, että tiedät hyvin oman osaamisesi, kun olet kiinnostunut tulemaan mukaan. Ilmoittaudu https://uusi.opistopalvelut.fi/harjula/fi/ ja tule mukaan laulamaan!

Lisätietoja sähköpostitse: johtis@lahdenviihdekuoro.fi