Keikat

Lahden Viihdekuoro esiintyy moninaisissa eri tyyppisissä ja kokoisissa tilaisuuksissa ympäri vuoden kokoonpanon vaihdellessa pienryhmästä koko kuoroon. Vaikka omimmillamme olemme sekakuoro, ovatpa naiset ja miehet välillä keikkailleet erikseenkin.

Ohjelmistossa on maallista sekakuoroviihdettä koostuen koti- ja ulkomaisista ikivihreistä elokuva-, iskelmä- ja operettisävelmistä sekä erityyppisestä muusta viihdemusiikista. Mukana on niin pop- ja rock- kuin iskelmämusiikinkin helmiä. Kuoron jouluohjelmistoon kuuluvat perinteisten joululaulujen lisäksi uudemmat suomalaiset sävellykset, ja viihdemusiikin lisäksi kuorolla on ohjelmistoa myös arvokkaisiin isänmaallisiin tilaisuuksiin ja kirkkoesiintymisiin. Koska sille on yleensä tilausta tai ainakin käyttöä, löytyy ohjelmistosta tarpeen mukaan myös serenadeja ja jopa pari juomalaulua.

LVK:n pienkokoonpanot tuovat virkistävää ja viihteellistä ohjelmaa tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Laajasta ohjelmistostamme löytyy musiikkia monentyyppisiin tapahtumiin, joissa tavoitteena on saada yleisö viihtymään. Ohjelmisto laaditaan ja soveltuva kokoonpano sovitaan aina tilaajan tarpeiden mukaiseksi, ja myös pienimuotoiset juonnot ovat mahdollisia laulujen väleissä.

Esiintymisasumme vaihtelee myös tilaisuuksien mukaan. Viralliset yhteydet vaativat tummia pukuja ja kravatteja sekä naisilta juhlavaa asua, mutta vastaavasti meidät voi tavata rennommassa tilaisuudessa esimerkiksi tilaisuuden teemaan sopiva puvustus päällä. Pikkujoulukeikoilla on nähty tonttupuvustusta ja syksyn esiintymisissä kauniita syksyn värejä.

Laita sähköpostia, niin sovitaan tarkemmin!

johtis (a) lahdenviihdekuoro (piste) fi